Topp 5 idéer och tricks för Galaxy Note 7


Note 7 är den sjätte – ja den sjätte – och det senaste tillskottet till Samsungs premiumnotlinje. Som alltid visar den nuvarande anteckningsenheten det bästa som Samsung har att erbjuda både på hårdvaru- och mjukvaruavdelningarna.

Från Iris Lock till en uppgraderad S-Pen har Galaxy Note 7 mycket mer än tillräckligt med funktioner för att förbättra säkerheten och öka din produktivitet. I den här artikeln kommer vi att visa dig 5 tips och tricks för Galaxy Note 7 som hjälper dig att få alla fördelar som Samsungs nya enhet har att erbjuda.

1. säker mapp

“Secure Mapp” är en integrerad applikation i Note 7: s användargränssnitt. Denna applikation kan hjälpa dig att dölja kontakter, foton och andra papper från enkel syn. Även om funktionaliteten för den är ganska enkel, fungerar säker mapp på ett något bisarrt sätt.

Användaren måste trycka på ikonen “Secure Mapp” och komma åt andra applikationer (t.ex. kamera) inifrån “Secure Folder”. För att dölja en bild måste du till exempel använda CAM -applikationen i den säkra mappen. När du har tagit den önskade bilden sparar Galaxy Note 7 automatiskt den i galleriet i själva mappen.

Slutligen måste du låsa mappen med ett mönster, en stift eller något annat säkerhetsmått du vill ha. För att göra det, tryck bara på låsikonen innan du lämnar den säkra mappen. Det sätt som denna app fungerar säkerställer att helt enkelt låsning av mappen kommer att ge skydd för alla känsliga filer som finns inuti.

2. Irislås

På tal om säkerhet fortsätter biometri, såsom fingeravtryckssensorn, att komma in i smarttelefonindustrin. Kommer du ihåg alla futuristiska ögonskannrar från 90-talsfilmer? Ja, din Note 7 gör det också.

För att ställa in irislåset måste du först ange säkerhetsinställningarna, precis som du skulle göra för fingeravtryckssensorn. Därifrån trycker du bara på “Iris Lock” och följ installationsinstruktionerna. Samsung Galaxy Note 7 använder också en mängd skannergränssnitt – eller “masker” – i köp för att hjälpa dig att anpassa din upplevelse.

Glömt ditt lösenord och IRIS -skanner fungerar inte? Se sedan den här guiden om hur du kringgår glömt lösenord på din not 7.

3. Automatiska omstart

Varför skulle någon person vill schemalägga en automatisk återstart för sin Android-enhet? Tja, omstart av enheten har en betydande effekt på hur optimerad din upplevelse är. Ofta startar om, rensa ditt Androids cacheminne och hjälper dig att ha en mycket mer flytande enhet i allmänhet.

Med detta i åtanke har Samsung implementerat en auto-start-inställning. Där kan du ställa in en viss tid såväl som frekvensen för omstarten och din telefon startar om på egen hand.

4. Förbättrad S-pennfunktionalitet

S-Pen är en del av det som gör anteckningsenheter obestämda. Samsung vet det och som ett resultat bygger på vad som redan är ett gynnsamt tillbehör. S-Pen’s Air Command har nu tre nya funktioner: förstora, översätta och blick.

Förstora: Peka din S-Pen var som helst på skärmen och “förstora” kommer att förstora området med upp till 300%. En särskilt fördelaktig egenskap för äldre.

Översätt: Rikta din S-Pen till ett okänt ord och din Note 7 kommer att använda Google för att översätta ordet till ditt önskade språk. Funktionen är begränsad till ett endast val av ord.

Glance: Glance kommer att minska alla applikationer på ett litet fönster som ligger till botten av skärmen. Att sväva din S-penna över den lilla ikonen ger dig en snabb titt på din applikation. (Något som 3D Touch på iPhone.)

Smart Select and Screen Write finns fortfarande på Air Command -menyn. Det är avgörande att nämna att Smart Select låter dig också skapa GIF från nästan vad som helst på din skärm.

Slutligen finns en ny funktion som kallas screen-off memo på den nya noten 7. Genom att helt enkelt ta bort S-Pen aktiveras denna funktion, vilket gör att du kan ta anteckningar på telefonens låsta, svarta skärm. Särskilt fördelaktigt om du snabbt vill skriva ner något som ett nummer eller en adress. Detta fungerar tack vare Notes alltid på displayen, som du kan aktivera från inställningarna.

5. Använd din not 7 som en kraftbank

Eftersom USB-C nu är normen, not 7 vaggar en port som den. Samsung har dock inkluderat en USB -adapter i rutan.

Denna adapter ansluter direkt i Note 7 och låter dig ansluta USB 2.0 -tillbehör. Du kan till exempel ansluta telefonens USB -sladd till din not 7 och dess andra slut på den enhet du vill ladda. Bäst för Pokemon -tränarna där ute.

(Obs visar ett meddelande och nämner att din telefon ger ström till en annan enhet.)

Tänk på att du också kan ansluta alla vanliga USB -flashenheter, så att du kan överföra filer från och till din telefon, utan problem.

Slutsats

Det finns många mycket fler tricks som din Note 7 kan göra. Se till exempel hur du aktiverar funktionen med dubbla högtalar. Enligt min mening är dessa 5 idéer emellertid en bra utgångspunkt för alla personer som vill få ut mesta möjliga av sin enhet.

Fick du Note 7? Är det värt de extra pengarna? Någon idé vi saknade? Låt oss veta varanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *