Här är hur Apple Enjoy Sport verkar som med rostfritt stålband [bilder]


Apple njuter av sport, utan att slå runt busken, är den myrstandard, ingångsnivådesignen som kommer att dyka upp till den billigaste kostnaden när Det debuterar den 24 april. under förutsättning att det kostar mindre än resten av förpackningen – av vilka några lätt når tiotusentals om du kollar in njututgåvan – det kommer sannolikt att erbjuda i den största volymen, men om du vill ta tag i Sportvarianten, du kan alltid krydda den med ett trevligare band. Bilden nedan illustrerar exakt hur njutningen såväl som njuter av sport kommer sannolikt att visas när den förändras med olika olika bandkonfigurationer.

Ur teknisk synvinkel är äpplet njuter såväl som Apple njuter i huvudsak exakt samma sak, men även om de kan se liknande ut – såväl som så kan du få sporten och potentiellt få det att se ut som den dyrare versionen med Ett nytt band – det finns några avgörande skillnader.

Speciellt består njutningsporten av glas, tillsammans med ett aluminiumhölje. Det är lite grovt och klart, av den anledningen, dess “sport” -moniker, liksom inte utvecklas lika tråkigt som klockan, som är tillverkad av rostfritt stål, samt med en safir såväl som keramisk stöd.

Men förutsatt att njutningen är hela $ 200 mycket dyrare än The Enjoy Sport, kan du möjligen ta tag i den extremt likartade sporten samt behandla den med ett band eller rem som ger det en klassisk finish. Bilden nedan, som har dykt upp med Reddit, ger dig något av ett begrepp om exakt hur saker kan visa sig om du fattade ett beslut att blanda såväl som match.

Som ni ser finns det en uppenbar skillnad, men det kommer inte att hindra människor från att försöka undvika Apples prisstruktur genom att köpa sporten och göra ändringarna efter försäljningsstället. Vi har redan sett, med ett antal kampanjer, att nystartade företag försöker producera adaptrar som gör att njutningen kan användas med alla typer av band, så om du var efter den mycket mer premiumestetiska för mindre, du Kan få aluminiumsporten, utnyttja ditt (eller Apples) högre band och hjälpa din $ 349-design för att förlora sin sporttagg.

Det här är bara mockups, sinne, liksom med Apple som använder try-på-sessioner från 10 april, vi skulle utan tvekan föreslå att du går såväl som att inspektera saker innan du förbeställer och delvis med dina pengar.

Fortfarande, där Apple har gjort en mynta från att ladda många dollar för triviala uppgraderingar som lagring när man säljer iPhones såväl som MacBooks, finns det absolut utrymme för manöver när det gäller Apple -sorten, liksom man misstänker att när Apple njuter gör Introducera nästa månad kommer massor av konsumenter på lämpligt sätt att förpliktas.

Vad tror du, kommer du att ta tag i sporten och ta saker därifrån? Eller hade Apple dig på “Sapphire såväl som keramik?” Lämna dina kommentarer nedan!

(via: Reddit)

Du kanske också vill inspektera:

Det här är de officiella Apple Njut av band såväl som tillbehör med priser

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *