Njut av Android Marshmallow på Galaxy S2 (GT-I9100) med CM13


Galaxy S2 är en av de mest erbjudna Samsung-telefonerna, det började omvandlingen i smarttelefonvärlden. Det var en av de allra bästa Android -telefonerna att äga vid den tiden. Den hade respektabel hårdvara som gav en bra prestanda. Efter nästan fem år med tanke på att det har släppts kanske det inte har specifikationerna jämfört med dagens flaggskeppsgränsar, men det är fortfarande en användbar enhet, särskilt om du gungar en skräddarsydd ROM. Men på grund av designers ansträngningar på XDA kan du nu ställa in Android M på din Galaxy S2.

Galaxy S2 kom installerat med Android 2.3.4 pepparkakor tillbaka 2011. Under åren fick det de officiella uppdateringarna så mycket som Android 4.1 Jellybean. Emellertid levererades inga dessutom uppdateringar för gadgeten av Samsung på grund av bristande internaler samt tvåårigt stöd för systemuppdateringar. Men igen, tack vare XDA-utvecklare, har Galaxy S2 fått massor av Android-uppdateringar i typen av specialanpassade ROM.

Tja, om du fortfarande har gadgeten som ligger runt eller kanske använder den som en vardaglig förare, finns det en bra nyhet för dig. Du kan nu prova den aktuella iterationen av Android på din Galaxy S2 genom att installera CM13. CM13 är en framträdande skräddarsydd ROM etablerad av CyanogenMod-utvecklare, det är i allmänhet en personlig version av Android precis som Touchwiz. CM13 ger dig några fantastiska funktioner såväl som en nästan lager Android -utseende som en Nexus -enhet. Det är baserat på den aktuella versionen av Android, dvs Android Marshmallow 6.0.1.

Marshmallow har några prestandaoptimerande funktioner med vissa batterifimeringar och några mindre visuella modifieringar jämfört med dess tidigare version Lollipop. Appbehörigheter, doze samt Google Now på kranen finns några nya funktioner som introduceras i Android M.

För att ställa in CM13 på din enhet skulle du kräva en skräddarsydd läkning som är inställd på din Galaxy S2. Så se till att innan du fortsätter med den här guiden har du en skräddarsydd läkning installerad på din enhet.

VARNING: Alla typer av skador på din gadget är bara ditt ansvar, vi eller devs får inte hållas ansvariga. Se till att göra ROM/Nandroid-säkerhetskopior innan du installerar någon typ av anpassad data på din enhet för att säkerställa att du kan ta tillbaka till din tidigare ROM om något går fel.

Saker du behöver

Galaxy S2 (I9100) med en skräddarsydd läkning installerad

Rom: länk

Gapps: länk

Steg för att ställa in Android Marshmallow på Galaxy S2

Ladda ner ‘Lineage-15.1-20180405-Nightly-I9100-SIGNED.ZIP’ från länken som anges ovan samt kopiera den till ditt SD-kort.

Se till att du använder en KitKat -kompatibel återhämtning.

Starta din gadget i läkningsläge.

Torka av alla dina data.

Flash ‘Lineage-14.1-20180405-Nightly-I9100-signerad.zip’ från SD-kort.

(Valfritt) Nu kan du blinka Google Apps.zip från SD -kort på liknande sätt.

Starta om din enhet.

Obs: Om du får ett felmeddelande när du blinkar Gapps, är du troligtvis slut på området i din /systempartitionen. Det föreslås ha 1 GB för att forma ROM såväl som GAPPS (lagerpartitionstabellen har 512 MB för /system). Denna tråd, av GSSTUDIOS, har en bra guide för omstart.

Root är inaktiverat som standard på CyanogenMod 13. För att tillåta det måste du gå till Inställningar> Utvecklaralternativ> Root Gain Access till såväl som inställda på appar eller appar samt ADB.

Njut av den aktuella versionen av Android på din Galaxy S2. Låt oss förstå exakt hur det fungerar på din enhet. Kommentera också nedan om du har någon typ av oro som rör installationsproceduren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *