Komplicerad iPhone Garage Door Opener


Rundroundvägen Denna iPhone Garage Door Opener satt samman gränser på Rube Goldberg. Men det får verkligen jobbet gjort så vem ska vi döma? Dessutom måste du överväga att Apple-produkterna inte är lika hackervänliga som, säger Android-telefoner – så det kan ha varit det enklaste icke-jailbreak-sättet.

De viktigaste komponenterna som gick in i iPhone, ett WEMO WIFI-utlopp och ett 110V-märke mekaniskt relä. Men vänta, det kan det inte vara så enkelt? Du är korrekt, bara för extra subterfuge [Tall-Drinks] rullade IFTTT i mixen.

Du kanske kommer ihåg att höra om det här då det från Alert Tube-projektet. Det är en webbaserad naturlig språkskript. Kasta allt tillsammans och det fungerar så här: iPhone skickar ett textmeddelande som IFTTT konverterar till ett WEMO-kommando. En nätkabel kopplar WEMO-utloppet till 110V-elektroderna på reläet. Den normalt öppna anslutningen av reläet är fäst på samma skruvplintar i garagedörröppnaren som tryckknapp som driver den. När reläet stängs går garagedörren upp eller ner.

Det största problemet vi har med detta är oförmågan att veta om din garageport är öppen eller stängd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *