iOS 12.4 Beta Jailbroken, Cydia Up samt kör


En jailbreak för iOS 12.4 Beta Totalt med Cydia har åstadkommits på iPhone. Just här är detaljerna om det.

Psychotea – som är ganska allmänt känd för Jailbreak -området – har till synes hamnat som den allra första privata för att effektivt Jailbreak iOS 12.4 Beta samt visa Cydia som körs på plattformen. Hackaren såväl som designer avslöjade denna prestation på Twitter.

iOS 12.4 har erbjudits som en beta bara en kort stund, allt medan Apple förbereder så mycket som introducerar iOS 13 när tiden anländer.

Den Cupertino-baserade verksamheten kommer inte exakt att vara över månen för att se att någon har hanterat för att utnyttja såväl som att befria iOS 12.4 och tänker på att den sårbarhet som upptäcktes i iOS 12.4 kan existera i iOS 13 också.

Men under förutsättning att en slutlig offentlig utgåva av iOS 13 inte kommer till det offentliga området fram till september tidigast finns det fortfarande mycket tid för Apple att upptäcka och stänga de sårbarheter som möjliggjorde jailbreaking iOS 12.4.

Liksom iOS-versionerna som föregick före den, kommer iOS 12.4 inte exakt att bli kulssäker heller, men det är bra nyheter för dem som inte gillar något mycket mer än att kunna jailbreakera sin gadget och anpassa den som de ser passande .

Som sagt, tidpunkten för denna jailbreak -retas ifrågasätts av vissa fans, undrar om detta skulle ge Apple förmågan att lappa en liknande exploat i iOS 13 när den dyker upp som en offentlig beta i juli – det är om det finns. Vi måste vänta såväl som med de närmaste månaderna för att se exakt hur det pannar ut.

För tillfället är det ytterligare en Jailbreak -framsteg, så låt oss bara glädja oss över som dock håller våra fingrar korsade för framtiden.

Du kanske också vill inspektera:

iOS 13 Beta 1 -profil Ladda ner helt gratis tillsammans med iPados 13 kommer att erbjudas i juli, bekräftar Apple

iOS 13 BETA 1 OTA -konfigurationsprofil samt iPados 13 nedladdning inte släppt ännu, här är varför

100+ iOS 13 dolda funktioner för iPhone såväl som iPad [körlista]

Hur man nedgraderar iOS 13 / iPados 13 Beta till iOS 12.3.1 / 12.4

iOS 13 Public Beta 1 Nedladdningsdatum avslöjat tillsammans med MacOS 10.15, TVOS 13 Public Betas

iOS 13, iPados -kompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 13 Beta 1 Ladda ner IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13 Beta 1 för iPhone samt iPad

Ladda ner iOS 13 Beta 1 IPSW -länkar och ställ in på iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *