Ladda ner och dela Facebook -videor på WhatsApp


Facebook har satsat stort på videor och försökt utmana monopolet på YouTube som en videodelningsplattform. Även om mängden tillgängligt videoinnehåll fortfarande är mycket mer på YouTube, verkar Facebooks investeringar i videoinfrastruktur betala. Om du antingen vill ladda ner Facebook -videor på din enhet eller dela Facebook -videor på WhatsApp, följ vår tutorial.

Nästan 85 procent av filmerna som delas på Facebook är infödda videor jämfört med de 10 procent YouTube -videor som delas på Facebook. Att dela Facebook -videor till andra plattformar, även de som ägs av Facebook är en tuff uppgift jämfört med den enkla att dela YouTube -videor. De enda delningsalternativen som tillhandahålls av Facebook är begränsade inom väggarna i det sociala nätverket. På senare tid har användare velat veta om det finns ett sätt att dela Facebook -videor på WhatsApp.

Tyvärr finns det inte ett alternativ så grundläggande som en del av WhatsApp -alternativet av Facebook själv. Det finns faktiskt inga delningsalternativ på något sätt även av tredjepartsutvecklare. Från och med nu är dina enda alternativ att antingen dela en länk till videon (endast tillgänglig på en PC) eller att ladda ner Facebook -videon och sedan dela den var du vill. Så här kan du göra det.

Läs också
Ladda ner Facebook -videor på datorn

Dela Facebook -videor till WhatsApp på PC

På en dator är saker enklare, eller åtminstone verkar de vara.

När du bläddrar på Facebook klickar du bara på en video du vill dela.

Klicka på Visa video -URL och kopiera webbadressen.

Gå till Web.WhatsApp.com och klistra in länken i chattrutan.

Du kan också gå över till getfbvideos.com och klistra in den kopierade URL i URL -rutan för att ladda ner videon, sedan skicka den till dina kontakter på webben.WhatsApp.com eller överför den till din telefon.

Missa inte
5 lätta alternativ för Facebook Android -app

Dela Facebook -videor till WhatsApp (Root & Xposed)

Rotning är riskabelt, och i vissa fall en något komplicerad process, men saker som dessa är det som gör rooting värt. Om du har en rotad Android -smartphone med Xposed Framework installerad, är allt du behöver en Xposed -modul som heter Xposed One Tap Facebook -modul.

Modulen kräver också en tillämpning av ett liknande namn som heter Xposed One Tap -nedladdning. Ladda ner och installera dem båda.

Aktivera den Xposed -modulen och starta om enheten.

Videonedladdning tillgänglig

Tryck på nedladdning

Nedladdning klar

Nedladdningar

Nedladdad video

Nästa gång du surfar på Facebook med hjälp av den officiella appen kommer du att märka en fingerikon i det vänstra hörnet av din statusfält, så snart du bläddrar till en video.

Dra ner meddelandeskuggan genom att svepa från skärmens övre kant.

Det finns tre alternativ – ladda ner, spela eller öppna. Tryck på nedladdning för att ladda ner videon till din enhetslagring.

När videon är nedladdning visas en ny meddelande. Klicka på meddelandet för att se den nedladdade videon.

Du kan sedan dela den som alla andra bilder eller video på din enhet med hjälp av WhatsApp eller någon annan app du föredrar.

Om du gillar att använda Facebook -mobilwebbplatsen via appen kan du ta en titt nedan.

Du kanske också gillar
10 bästa Xposed -moduler du måste prova ideal nu

Ladda ner Facebook -videor på Android

Saker är lika grundläggande för användare med en icke-rotad Android-enhet också, men det finns en fångst. Du måste använda Facebook med hjälp av sin mobila webbplats snarare än appen.

Ladda ner och installera FB -video nedladdning gratis.

När du startar appen presenterar den dig med Facebooks mobilwebbplats. Du måste logga in på ditt Facebook -konto.

Webbplatsen fungerar precis som på Google Chrome eller någon annan mobil webbläsare.

Officiell Facebook -app

FB Video Nedladdare

Nedladdningar

Det finns emellertid en skillnad, det är när du trycker på en video, istället för att spela den, ger appen dig med tre alternativ – titta, ladda ner, avbryta.

Tryck på Ladda ner för att ladda ner videon till din enhetslagring.

Dela det med dina vänner över WhatsApp eller någon annan app från din galleri -app.

Användare med en rotad Android -enhet och xposed ramverk kan också använda den här metoden om de inte vill använda Facebook -appen.

Facebook -tips
10 Facebook -idéer och tricks på Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *