Apple Detaljer kris såväl som Specter CPU -sårbarhetseffekt på MAC -datorer såväl som iOS -prylar


Innovationsvärlden rullar från inte en, men två processorsäkerhets- och säkerhetsdefekter som garanterar att ha länge såväl som bred nå återverkningar i Metoder som många av oss bara inte kan förstå, liksom medan man ursprungligen trodde att Intel -chips var de enda som påverkades, förstår vi nu att detta inte är fallet.

CPU: er från både ARM såväl som AMD verifieras till att ha exakt samma problem, vilket innebär att allt från smartphones till surfplattor till set-top-lådor är potentiellt i riskzonen. Det innebär naturligtvis iPhones. bra erbjudanden av dem.

En ny ARM-processors säkerhets- och säkerhetsuppdatering har släppts, vilka listorprocessorer som förstås vara i riskzonen, liksom de inkluderar Cortex-A8, Cortex-A9 samt Cortex-A15. Medan Apple utformar sina egna A-serie-chips för att använda i sina enheter, är de baserade på ARM: s design med ett antal av sina chips med delar av Cortex-A8, A9 samt A15-chips införlivade. Detta lämnar dem också mottagliga, som nu har verifierats av Apple i en ny supportfil som publicerats på sin webbplats. Supportfilen beskriver också krisen såväl som Specters effekt på MAC, liksom vad verksamheten har gjort och kommer att utföra i framtiden för att skydda sina individer mot dessa sårbarheter:

Säkerhetsforskare har nyligen avslöjat säkerhets- och säkerhetsproblem som förstås med två namn, kris och spectre. Dessa problem gäller för alla samtida processorer samt påverkar nästan alla datagadgar och operativsystem.

Alla MAC -system såväl som iOS -prylar påverkas, men det finns inga förstått utnyttjande som påverkar kunder just nu. Eftersom att utnyttja många av dessa problem behöver en skadlig app för att packas på din Mac eller iOS -enhet, föreslår vi att du laddar ner programvaruapplikation endast från betrodda källor som App Store.

Apple har redan släppt förmildringar i iOS 11.2, MacOS 10.13.2, samt TVOS 11.2 för att hjälpa till att skydda mot nedbrytning. Apple -vy påverkas inte av nedsmutsning. Under de kommande dagarna planerar vi att släppa förmildringar i Safari för att hjälpa till att skydda mot Spectre. Vi fortsätter att etablera och testa ännu fler mildring för dessa problem samt släppa dem i kommande uppdateringar av iOS, macOS, TVOS och WatchOS.

Apple verifierade också att inga avmattningar har upptäckts i patchar som läggs till i programvaruapplikationsuppdateringar för dessa sårbarheter på iOS -prylar samt MAC:

Apple släppte mildring för kris i iOS 11.2, macOS 10.13.2, samt TVOS 11.2. Watchos behövde inte mildning. Våra testning med offentliga riktmärken har visat att ändringarna i december 2017 -uppdateringarna resulterade i ingen mätbar minskning av prestandan av macOS såväl som iOS, som bestäms av Geekbench 4 -benchmark, eller i typiska webbläsningsbenchmarks såsom hastighetsmätare, jetström, som som geekbench 4 -benchmark, eller i typiska webbläsningsbenchmarks som hastighetsmätare, jetstream, som, som samt Ares-6.

Naturligtvis har vi ingen tvekan om att någon kommer att försöka såväl som försäkringsanspråk som hela saken är iscensatt för att få människor att uppgradera sina iPhones förr än de vanligtvis skulle göra. Det är en sak, eller hur?

(Källa: Apple)

Du kanske också vill inspektera:

iOS 11.2.5 Beta 3 Ändringar, släpp anteckningar samt ChangeLog -detaljer du kräver att förstå om

iOS 11/11.1.2 Jailbreak gör det nu möjligt att installera vissa Cydia -tweaks tack vare New To.Panga -uppdatering

iOS 11.2.5 BETA 3 IPSW / OTA Nedladdning släppt, just här är detaljerna

Jailbreak iOS 11/11.1.2 Med Liberios, här är exakt hur [tutorial]

Jailbreak iOS 11.2.1 / 11.2 / 11.2.5 På iPhone samt iPad [Statusuppdatering]

Nedgradering iOS 11/11.2.1 till 11.1.2 På iPhone eller iPad [How-to Guide]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 På iPhone X, 8, 7, iPad använder Liberios [uppdaterad]

Du kan följa oss på Twitter, lägga till oss i din cirkel på Google+ eller gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *