2020 Android -telefoner för att erbjuda Ultra WideBand Tech precis som iPhone 11


Apples iPhone 11 samt iPhone 11 Pro båda fungerar ett Ultra WideBand -chip, liksom en Barclays -analytiker tror att Android -telefonstillverkare kommer att börja följa Fit med Fit senare i år.

MacRumors kunde få tag på forskningsstudieanmärkningen, som är övertygad om att Android-telefoner kommer att använda ett allt-i-ett-ultraledband, NFC, samt skyddat aspektchip från holländska affärs NXP-halvledare. Verksamheten släppte chipet förra året såväl som medan Samsung verkar vara redan ombord, det är troligt att det kommer att finnas andra telefonprodukter inkluderade också.

NXP uttalade förra året att det förväntade sig att Ultra Wideband Innovation skulle göra det möjligt för telefoner att göra nya såväl som fascinerande saker som att låsa upp fordon baserat på närhet. Apple tros också planera att använda sina egna chips för att göra det möjligt för prylar att fungera som lokaliseringsfyr, liknande Tile Trackers. IPhonerna 2019 använder redan chipet för att hjälpa till att skicka data till vissa individer bara genom att peka på dem.

Med SR100T kommer mobila prylar att kunna interagera med länkade dörrar, inmatningspunkter samt fordon för att öppna dem när de närmar sig. Ljus, ljudhögtalare, såväl som alla typer av annan länkad gadget med UWB -avkänningsförmåga kommer att kunna följa individer från ett utrymme till ett annat, såväl som klokt kopplad innovation kommer intuitivt att vara inbäddade i människors liv.

Apple har redan sagt att vissa “fantastiska nya kapaciteter” kommer senare i år, med de tidigare nämnda spårarna troligen en del av det. Det är uppenbart att andra telefontillverkare skulle erbjuda liknande funktionalitet, särskilt med de nödvändiga chips som redan är tillgängliga.

Nu är det bara en situation med att vänta på Samsung och co för att få alla sina ankor i rad.

(Källa: MacRumors)

Du kanske också vill inspektera:

Kontrollera för Windows Alternativ: Exakt hur man använder Ra1NUSB för iOS 13.3 Jailbreak

Nedladdning: iOS 13.3 Slutliga IPSW -länkar, OTA -uppdatering samt iPados 13.3 för kompatibla enheter

Nedladdning: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profil, IPSW -länkar släppta för iPhone samt iPad

Nedgradera iOS 13.3 till iOS 13.2.3 För checkra1n jailbreak, så här

Jailbreak iOS 13.3 Med checkra1n, här är exakt hur [guide]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 På iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mycket mer med ny TFP0 -exploit kommer snart att vara möjlig att vara möjlig

iOS 13/ 13.2.2 JAILBREAK Tweaks Kompatibilitetslista för checkra1n

Apple View ECG App Hack: Tillåt utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla de senaste från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *