Apple arbetar fortfarande med en ‘pro’ iMac med större skärm samt M3-chip inuti [rapport]


Apple arbetar fortfarande med en ny iMac Pro som kommer att ha en skärm större än den nuvarande 24-tums iMac, Enligt Bloombergs Mark Gurman.

Gurman skrev med hjälp av den regelbundna kraften på nyhetsbrev och uttalade att den nya tillverkaren fortfarande servas och sannolikt kommer att använda ett nytt M3 -chip, med M3 Pro såväl som M3 MAC en möjlighet – även om det kan allt modifiering som Apple närmar sig en släpp.

Jag tror också fortfarande att Apple arbetar med en större-screened iMac riktad mot expertmarknaden. Jag skulle föreställa mig att detta kommer att använda en variation av M3 -chipet, troligen en M3 Pro såväl som M3 Max. Det skulle matcha chips inuti MacBook Pro. Jag tror inte att kombinationen av en Mac -studio eller Mac Tiny Plus en Apple Studio -skärm skär den för massor av pro -individer som vill ha mycket mer skärm äkta egendom.

Det är troligt att denna utgåva snart kommer att vara någon typ av tid snart. Om Apple utan tvekan kommer att använda chips baserat på M3, skjuter det troligtvis den nya Imac Pro såväl som i mitten av 2023.

Apple släppte bara de nya M2 -chips för några veckor sedan, med nya provarianter som förväntas avslöjas någon gång nästa år.

Apple avbröt den ursprungliga Mac Pro i mars 2021 samt den enda iMac som för närvarande är till försäljning är den M1-drivna 24-tums iMac. MAC -studion såväl som studiovisning, när du är ihopkopplad, är de närmaste du kan komma till en iMac Pro idag.

Du kanske också vill inspektera:

Jailbreak iOS 15.5 på iPhone samt uppdatering av iPad -skick

Nedladdning: iOS 15.5 Final IPSW -länkar, OTA -data tillsammans med iPados 15.5 släppt

iOS 16 Beta -kompatibel såväl som stödd iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

iOS 16 Beta 2 Ladda ner IPSW -länkar för iPhone, iPad släppt

iOS 16 Public Beta 1 släppdatum tillkännagivna

iOS 16 Beta 2 Profildata Nedladdning av OTA -uppdatering utan DEV -konto nu

iOS 16 Beta 3 nedladdning samt släppdatum: Här är när du kan förvänta dig det från Apple

Ladda ner iOS 16 Beta 2 IPSW -länkar samt ställt in på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla aktuella från Microsoft, Google, Apple samt webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *