Apple tillkännager iPad Air 4 med A14 Bionic CPU, Touch-ID i strömbrytare, nya färger, mycket mer


Apple tillkännagav idag en helt ny iPad Air som utan tvekan lägger 11-tums iPad Pro på meddelande. Den nya iPad-luften levereras komplett med en 10,9-tums vätskedisplay, tunna ramar och ingen hemknapp.

Det indikerar dock inte att det har ansikts -ID. Istället har Apple byggt Touch ID -ideal i enhetens toppknapp. Det är Sleep and Wake -knappen för många av oss, och det är första gången Apple har gjort något liknande med någon enhet.

Det är också troligt att vi kunde se Touch ID komma tillbaka till iPhone i denna form också,

En annan viktig punkt här är ankomsten av Apple A14 Bionic Chip, vilket gör detta till det snabbaste iPad Apple gör när det gäller rå bearbetningskraft. Återigen, där det lämnar iPad Pro är inte riktigt tydligt.

En sak som vi vet är att iPad -luften nu finns i fem färger, med en ny rosguld, grön och blå färg som läggs till de gråa och silverfärgerna vi är bekanta med.

“Idag är vi extatiska för att introducera en helt omdesignad och mycket mer kraftfull iPad Air, som debuterar Apples mycket kraftfulla chip som någonsin har gjorts, A14 Bionic,” sa Greg Joswiak, Apples senior vice president för Worldwide Marketing. ”Med sin fantastiska nya design av hela skärmen, större 10,9-tums flytande näthinnesplay, nästa generations touch-ID och en massiv förbättring av prestanda med A14 Bionic, ger den nya iPad Air kunder kraftfulla proffsfunktioner på en ännu mer ekonomisk pris. Tillsammans med stora uppgraderingar till iPad Pro och åttonde generationens iPad i år, och de kraftfulla nya funktionerna i iPados 14, är detta vår starkaste iPad-sortiment någonsin, vilket ger våra kunder till och med mycket fler sätt att berika deras dagliga liv. ”

Laddning hanteras med hjälp av USB-C, och trådlös anslutning kommer i form av WiFi 6-kompatibilitet.

Den nya surfplattan stöder Apple Pencil som du kan förvänta dig, men den kommer inte billig. Den nya iPad Air kommer att finnas tillgängligt för köp från nästa månad och börjar på $ 599 för Wi-Fi-modellen i nyanser av silver, rymdgrå, rosguld, grön och himmelblå.

Pris

iPad Air 2020, 64 GB, Wi-Fi: $ 599 | Wi-Fi+Cellular: $ 729

iPad Air 2020, 256 GB, Wi-Fi: $ 699 | Wi-Fi+Cellular: 829

Du kanske också vill kolla in:

Ladda ner iOS 14 GM IPSW -länkar och OTA -profilfil för iPhone och iPad

iOS 14 Final släppdatum tillkännagavs tillsammans med iPados 14, WatchOS 7, TVOS 14

iOS / iPados 14 Slutkompatibilitet för iPhone, iPad, iPod Touch -enheter

Ladda ner iOS 14 Beta 1 IPSW -länkar och installera på iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6s, iPad, iPod [Tutorial]

Nedladdning: iOS 13.7 Slutliga IPSW-länkar, OTA-profiluppdatering släppt med automatiska covid-19-aviseringar

Jailbreak iOS 13.7 Med checkra1n, här är hur man gör [handledning]

Nedgradering iOS 13.7 till iOS 13.6.1, här är hur [tutorial]

Apple njut av ECG -apphack: Aktivera utanför oss i ouppstått land i serie 5 & 4 utan jailbreak

Du kan följa oss på Twitter, eller Instagram, och till och med gilla vår Facebook -sida för att hålla dig uppdaterad om alla nuvarande från Microsoft, Google, Apple och webben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *